Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar neden gündem oldu ve ne dedi?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar neden gündem oldu ve ne dedi?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

Twitch yayıncısı Yaren Çakar’ın canlı yayında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un Ali Yiğit Buruk hakkında söyledikleri büyük tepki topladı. Sözlerinin ardından arama motorlarında “Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar neden gündem oldu ve ne dedi?” sorularının cevapları araştırılmaya başlandı. İşte o detaylar…

Sosyal medya fenomeni Yaren Çakar Twitch yayını sırasında bir dönem lösemi tedavisi gören Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında hoş olmayan ifadeler kullandı. Bu sözlerin ardından Galatasaray taraftarı başta olmak üzere pek çok kişiden tepki gören Yaren Çakar özür mesajı yayınlayarak sosyal medya hesabını kapattı.

Twitch yayınları ile tanınan Yaren Çakar, Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk’un fotoğraflarına bakarak canlı yayın esnasında “Okan Buruk'un oğlu hayatında görüp görebileceğin en çirkin çocuk. Çocuk sevimli değil, 30 yaşında gösteriyor." İfadelerini kullandı.

Yaren Çakar sosyal medya hesabında yayınladığı özür mesajında “Okan Buruk’un oğlu ile ilgili böyle bir şey söylediğimi bilmiyorum. Mental olarak benim için kötü bir gündü ve ne söylediğimin farkına varamadım. Tamamen saçmalamışım ne benim, ne bir başkasının bir çocuk veya bir insan üzerinde bu kadar kırıcı bir yorum yapmaya hakkı yok. Herkesten ve özellikle ilgili kişilerden özür dilerim” dedi.

Yaşanan olayların ardından Yaren Çakar’ın sponsoru “Yemek Sepeti" sponsorluğunu geri çektiğini açıkladı.

Yaren Çakar kimdir? Yaren Çakar neden gündem oldu ve ne dedi?

YAREN ÇAKAR KİMDİR?

Twitch yayınları yapan Yaren Çakar hakkında kaç yaşında, nerede doğduğu gibi detaylı bilgiler bulunmuyor. Yaren Çakar Twitch üzerinden oluşturduğu içerikler ile tanınıyor. Yaren Çakar son olarak Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk hakkında hoş olmayan sözlerden sonra gündem olmuştu. Yaren Çakar özür mesajından sonra sosyal medya hesabını kapattı.

 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...