Turan Hançerli kimdir?

Turan Hançerli kimdir?
Biyografi Haberleri

Turan Hançerli kimdir? Turan Hançerli kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Turan Hançerli 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 3. Bölge Bölgesi, 10'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Turan Hançerli, 1975 yılında Tokat’ta doğdu. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde lisans ve 2011 yılında da Bilgi Üniversitesi Ekonomi Hukuku alanında yüksek lisans yaptı. Marka ve patent vekili olup, aktif olarak avukatlık yapmaktadır. 2012-2013 yıllarında Cumhuriyet Halk Partisi Avcılar İlçesi İnsan Hakları Komisyonu Başkanlığı yaptı. 2014 Yerel Seçimleri’nde Cumhuriyet Halk Partisi’nden Avcılar Belediye Meclis Üyesi seçildi. Bununla birlikte Hukuk Komisyonu, Engelliler ve Çevre Komisyonları başkanlığı yaptı. CHP 35 ve 36. Olağan Kurultaylarında Parti Meclisi Üyesi seçildi. Sosyal politikalardan sorumlu Genel Başkan Yardımcılarının yardımcılığını yaptı. İngilizce ve orta seviyede Almanca bilen Hançerli, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...