Şehinşah kimdir, neden göz altına alındı? Şehinşah'ın gerçek adı nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Şehinşah kimdir, neden göz altına alındı? Şehinşah'ın gerçek adı nedir?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gündeme bomba gibi düşen göz altı kararı sonrası rapçi Şehinşah merak edildi. En çok merak edilenler ise Şehinşah kimdir? Şehinşah neden göz altına alındı? Şehinşah'ın gerçek adı nedir? soruları oldu.

Sayın Türk şarkısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret eden rapçi Şehinşah göz altına alındı. 7 yıl önce çıkardığı bu şarkı sonrası Şehinşah sık sık göz altına alınarak ifade veriyor. Bu sabahta göz altına alınan Şehinşah, daha sonra serbest bırakıldı. Gündeme düşen bu haber sonrası Şehinşah'ın özel hayatı merak edildi. 

ŞEHİNŞAH KİMDİR, GERÇEK ADI NEDİR?

27 Aralık 1986 yılında Erzincan'nın Kemah ilçesinde doğan Şehinşah'ın orijinal adı Ufuk Yıkılmaz'dır. HİP HOP müziği ile daha küçük yaşlarda tanışan Şehinşah mahlasıya 2007 yılında tanındı. Sosyal medyanın hızla yayıldığı yıllarda trap müziği seçti. Sözlerini kendi yazdığı şarkılarla kendine özgü bir kitle oluşturdu. Müzikle ses tonuyla oynayan Şehinşah her ne kadar başlarda kabul görmezsede daha sonra dinlenmeye başladı. 2014 yılında Ceyda Yılmazer ile evlendi. Bu evliliğinden 2016 yılında Atlas adlı bir çocuğu oldu. Daha sonra 2017 yılında ise eşiyle olaylı bir şekilde boşandı. HaremeynAlamut, Kapatıyoruz Mixtape, DEEV ve 666 adlı albümleri çıkardı. 

Şehinşah kimdir, neden göz altına alındı? Şehinşah'ın gerçek adı nedir?

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...