Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan hangi bankada çalıştı? Kimleri dolandırdı? Evli mi?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan hangi bankada çalıştı? Kimleri dolandırdı? Evli mi?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Günlerdir gündemden düşmeyen Seçil Erzan olayı halen birinci sırada! Peki, Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan hangi bankada çalıştı? Kimleri dolandırdı? Evli mi? Merakla aratılan tüm soruların detayı haberimizde!

Türkiye gündem sıralamasından adeta hiç düşmeyen Seçil Erzan, yaptıklarıyla halen konuşuluyor. Adeta futbol camiasını birbirine kata ve dolandıran Seçil Erzan, hakkında merak edilenler araştırılmaya devam ediyor. El altından fonlama yapan Erzan'ın bu yüzden özel hayatı da bir o kadar merak konusu. Akıllara takılan sorulardan en yaygını ise Seçil Erzan hangi bankada çalıştı? İşte yanıtlar...

SEÇİL ERZAN KİMDİR? EVLİ Mİ?

1984 yılında Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde doğdu. Lise hayatını Çorlu'da tamamladıktan sonra üniversite için Kocaeli'ne gitti. Kocaeli Üniversite'si Jeoloji Bölümünden mezun olduktan sonra bankacılık hayatı başladı. Sektörde 10 yıl çalışmasıan rağmen hızla müdür oldu. Çorlu'dan sonra Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandı. Ardından Seçil Erzan, 2012 yılında Denizbank'ın Florya şubesinde müdürlük görevine sonrasında ise Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atandı.

Seçil Erzan kimdir? Seçil Erzan hangi bankada çalıştı? Kimleri dolandırdı? Evli mi?

Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te sponsorluk anlaşması imzalanmasıyla Seçil Erzan'ın futbol çevresi oldu. Olaylarda böyle başladı. Öncelikle Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını yaptı. Ardından ise birçok futbolcuya para fonladı. Erzan, Buse Terim, Fatih Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı, futbolculardan ise  Arda Turan, Ayhan Akman, Emre Belözoğlu, Semih Kaya, Hakan Ateş, Muslera, Selçuk İnan gibi isimleri dolandırdı. Şimdilerde tutuklu yagılanan Seçil Erzan evli değil. 

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...