Mahir CAN kimdir?

Mahir CAN  kimdir?
Biyografi Haberleri

Mahir CAN kimdir? Mahir CAN kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Mahir CAN 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Cumhuriyet Halk Partisi Gümüşhane Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Mahir Can, 1967 yılında Gümüşhane de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gümüşhane de tamamladı. 1986 -1991 Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 1992-2003 yılları arasında TEDAŞ Gümüşhane - Manisa - Antalya müesseselerinde mühendislik ve yöneticilik, 2003-2010 yılları arasında Antalya- İstanbul illerinde özel sektörde yöneticilik, 2010-2012 Gümüşhane Çoruh EDAŞ İşletme Müdürlüğü, 2012-2016 yılları arasında enerji üretim sektöründe yöneticilik yaptı. Halen MC Teknik Enerji Yapı Mühendislik ünvanı altında mühendislik faaliyetlerinde bulunmaktadır. Elektrik Mühendisleri Odası Genel Merkez delegesi olan Mahir CAN evli ve üç çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...