Luton Town'un oyuncusu Tom Lockyer kimdir? Tom Lockyer sağlık durumu nedir?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Luton Town'un oyuncusu Tom Lockyer kimdir? Tom Lockyer sağlık durumu nedir?
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İngiltere Premier Lig'de Bournemouth - Luton Town maçında, deplasman takımın oyuncusu Tom Lockyer arama motoruna takıldı. Peki, Luton Town'un oyuncusu Tom Lockyer kimdir? Tom Lockyer sağlık durumu nedir?

İngiltere Premier Ligi 17. haftasında Bournemouth  ile Luton Town arasında oynanan karşılaştır. Karşılaşma tüm heyecanıyla devam ederken Luton Town takımının yıldzı oyuncusu Tom Lockyer sahada yere yığıldı. Tom Lockyer'i görenler ne olduğunu anlayamadı. Bu sahne sonrası yıldız futbolcu Google aramalarına takıldı. 

TOM LOCKYER'E NE OLDU SAĞLIK DURUMU NEDİR? 

Maçın 88. dakikasında yere yığınlan Tom Lockyer gören maçın hakemi Simon Hooper mücadeleyi hemen durdu. Sahaya gelen sağlık ekiplerin oyuncuya ilk müdahalesi yaptı. Daha sonra 29 yaşındaki oyuncu sedyeyle saha dışına çıkarıldı. Bournemouth doktoru müdahale sonrası Lockyer'in kafa travması nedeniyle yere düştüğünü açıkladı. Durumu her ne kadarda ciddi olsa şimdilik bilincinin açık olması ve tepki vermesi sevindirdi. 

Luton Town'un oyuncusu Tom Lockyer kimdir? Tom Lockyer sağlık durumu nedir?

TOM LOCKYER KİMDİR?

3 Aralık 1994 yılında doğan yıldız futbolcunun gerçek adı Thomas Alun Lockyer'dır. Galli millî futbolcusu defans oyuncusudur. Premier League takımlarından Luton Town'da forma giyen oyuncunın boyu 1.85'tir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...