Kızılcık Şerbeti Ömer Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kızılcık Şerbeti Ömer Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i aramalarda oldukça popüler! Bunun yanı sıra Kızılcık Şerbeti'nde Ömer karakterini oynayan Barış Kılıç'ın özel hayatı merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti Ömer Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Ömer, Ünal şirketinin başında. Yurt dışında eğitim aldığı için oldukça zeki. Aile de babasının zoruyla evlendirilen bir diğer çocuk olan Ömer, hayatını tamamen farklı yaşamayı tercih ediyor. Son bölümde ise Ömer'in başına gelecekler hayranlarını meraklandırdı. Ömer'in ölüp ölmemesi üzerine karakteri oynayan Barış Kılıç'ta araştırıldı. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN ÖMER'İ BARIŞ KILIÇ KİMDİR?

21 Şubat 1978 Malatya'da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi kazandı. İstanbul'a yerleştikten sonra hayatı değişti. Mezuniyeti akabinde mesleği yerien oyunculuğu seçti. Bununla beraber Kılıç mankenlikte yapıyor. Markaların erkek kategorisinde yer alıyor. İlk oyunculuk deneyimini 2004 yılında Bütün Çocuklarım dizisinde kamera karşısına geçerek başladı. Daha sonra Adını Feriha Koydum dizisiyle çıkış yaptı. Barış Kılıç’ın ilk sinema projesi ise Seni Seviyorum Adamım filmi oldu. 2007 yılında Ayşegül Özay ile evlendi. Batu ve Emir adında iki çocuğu vardır. 

Kızılcık Şerbeti Ömer Barış Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti Ömer ölüyor mu?

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...