Hatice Ece Karaca kimdir?

Hatice Ece Karaca kimdir?
Biyografi Haberleri

Hatice Ece Karaca kimdir? Hatice Ece Karaca kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Hatice Ece Karaca 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Vatan Partisi İstanbul 3. Bölge Bölgesi, 11'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Hatice Ece Karaca, 15 Kasım 1957'de Bolu Akçakoca'da doğdu. 1981 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 3 yıl genel tababet hekimliği; 1985-1990 yılları arasında İ.Ü. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Anasteziyoloji ve Reanimasyon A.B.D. de ihtisas eğitiminden sonra anestezi uzmanı olarak 15 yıl görev yaptı. 1991-2007 yılları arasında S.S.K Eyüp Hastanesi’nde, 2007-2015 yılları arasında da Bahçelievler Fizik Tedavi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yaptı. 2015 yılında emekliye ayrılan Karaca, halen bir O.S.G.B bünyesinde işyeri hekimliği görevini yürütmektedir. Fransızca bilen Karaca, evli ve 2 çocuk annesidir.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...