Gönül Dağı'nın Selma öğretmeni kim? Melis Sevinç kaç yaşında? Aslen nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gönül Dağı'nın Selma öğretmeni kim? Melis Sevinç kaç yaşında? Aslen nereli?

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nın Selma öğretmeni gündem oldu. Diziye sonradan dahil olan Selma öğretmeni Melis Sevinç oynuyor. Peki, Melis Sevinç kim ve kaç yaşında? Aslen nereli?

Gönül Dağı'nın Selma öğretmeni dikkat çekti. Gündem olan Selma öğretmeni genç oyuncu Melis Sevinç oynuyor. TRT 1 ekranlarında yaklaşık 4 sezondur yer alan Gönül Dağı'na başrol oyuncusu olarak geldi. Seyircinin gönlünde yer alan Selma öğretmen performansıyle dikkat çekti. Melis Sevinç hakkında merak edilenler...

GÖNÜL DAĞI'NIN SELMA ÖĞRETMENİ MELİS SEVİNÇ KİMDİR?

15 Aralık 1999 yılında İstanbul'da doğan Melis Sevinç 24 yaşında. Gönül Dağı dizisine Taner karaterinin yeni partneri olarak katıldı. Beren Saat'e olan benzerliği ile dikkat çeken Melis Sevinç, ilk oyunculuk deneyimini Zalim İstanbul dizisiyle yaptı. Kamera karşısına yakışan oyuncu 2022 yılında ise Hayaller ve Hayatlar projesinde yer aldı. Aslen İzmirli olan Sevinç'in okul hayatına dair bir bilgi yok.

Gönül Dağı'nın Selma öğretmeni kim? Melis Sevinç kaç yaşında? Aslen nereli?

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...