Özgür Özel kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel kaç yaşında ve nereli?

Düzenleyen: / Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
Özgür Özel kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel kaç yaşında ve nereli?

Biyografi Haberleri  / turkiyegazetesi.com.tr

CHP genel merkezinde yaptığı açıklamada adaylığını açıklayan Özgür Özel hakkında vatandaşlar arama motorlarında “CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel kimdir, kaç yaşında ve nereli?” sorgulamasını yapıyor. İşte o detaylar…

Cumhuriyet Halk Partisi genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuşan Özgür Özel CHP Genel Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Açıklamanın ardından arama motorlarında “CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel kimdir, kaç yaşında ve nereli?” sorgulamaları yapılmaya başlandı. Özgür Özel yaptığı açıklamada "Bu Türkiye'yi değiştirmek için CHP'yi değiştirmek isteyenlerin hikayesidir. Bizler bu yürüyüş ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün devrimci karakterini esaas alan büyük bir kırılmayı hedefliyoruz. Yeni bir yüzyılda yeni bir siyaset için yeni yaklaşımlarla yol alacağız. Toplumsal talep ve ihtiyaçların aksine parti yönetimi yenilginin nedenlerini araştırmadı. Alınan sonuca bahaneler üretti, yenilginin siyasi sorumluluğunu üstlenmedi. Partimizin, seçilecek sıralardan 39 milletvekilini başka partilere vermesi parti vicdanında ve tarihinde unutulmayacak bir hasar bırakmıştır. Parti içi denetime kapalı olarak yürütülmüştür. Seçilmiş kurulları bilgilendirmenin dahi yapılmadığı bir süreç işlemiştir. Hedeflediğimiz değişim emekten, üretimden, çevreden, kadınlardan ve gençlerden yana olacak. Yeni cesaretli ve özgüvenli siyasetimizle hayat bulacak. Hedefimiz partimizi en iyi yönetilen parti yapmak değil, en iyi yönetilen kurum yapmaktır. Partinin lideri, kadrosu ve tüzüğü mutlaka değiştirilmeli.” dedi.

Özgür Özel adaylığını ilan ederken; “Ülkemizin ve çocuklarımızın hak ettiği bir gelecek için, gençleri partimizin merkezine almak için kadınların etkin olacağı siyaset tarzını güvence altına almak için, sağlık hizmetlerinden herkesin eşit yararlanması için, parti içi iktidarı kazanmak için değil, CHP Genel Başkanlığı'na adaylığımı ilan ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel kimdir? CHP Genel Başkan Adayı Özgür Özel kaç yaşında ve nereli?

ÖZGÜR ÖZEL KİMDİR?

Cumhuriyet Halk Partisi genel başkanlığını aday olan Özgür Özel’in biyografisi en çok merak edilen ve araştırılan konulardan birisi oldu.  

Özgür Özel 21 Eylül 1974’te Manisa’da doğdu. Babasının adı Talat, annesinin adı Rukiye Şükran’dır. Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesini bitirdi. Serbest eczacı olarak çalıştı. Manisa Eczacı Odasında sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Veznedarı, Genel Sekreteri ve Başkanlığı görevlerini yürüttü. 2007 yılında Türk Eczacıları Birliği (TEB) Merkez Heyeti üyeliğine seçildi. TEB’de Saymanlık ve 2 dönemde Genel Sekreterlik görevinde bulundu. Kongre ve konferanslara çok sayıda bildiri sundu. Uluslararası Eczacılık Federasyonu, Avrupa Birliği Eczacılık Grubu ile Avrupa Eczacılık Forumu’na üyelikleri bulunmaktadır. İyi düzeyde Almanca ve İngilizce bilen Özel, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...