Cemal Öztürk kimdir?

Cemal Öztürk kimdir?

Biyografi Haberleri

Cemal Öztürk kimdir? Cemal Öztürk kaç yılında hangi ilde doğdu, hangi okullarda okudu?

Cemal Öztürk 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi, Adalet ve Kalkınma Partisi Giresun Bölgesi, 1'nci sıradan millet vekili adayıdır.

Cemal Öztürk, 1958 yılında Giresun'un Görele ilçesinde dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesini bitirdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde İşletme dalında Yüksek Lisans yaptı. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında uzman olarak mesleki hayatına başlaya hayatına başlayan Öztürk, Karadeniz Teknik Üniversitesinde Öğretim Görevliliği, ÇAYKUR'da Genel Müdür Yardımcılığı, FİSKOBİRLİK'te Genel Müdürlük, Başak Sigorta A.Ş’de Denetim ve Yönetim Kurulu Üyelikleri, BMC Sanayi ve Ticaret A.Ş'de Genel Koordinatörlük, Türkiye Futbol Federasyonu'nda Denetleme Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu. 26. dönem milletvekili olan Öztürk, evli ve dört çocuk babasıdır.
Düzenleyen:  - Biyografi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...