Behice Yıldız İşçimenler Ünsal kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı ve biyografisi!

/ Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Behice Yıldız İşçimenler Ünsal kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? Hayatı ve biyografisi!

Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son zamanlarda adını sıklıkla duyduğumuz isimler arasında yer alan Behice Yıldız İşçimenler Ünsal'ın hayatı merak ediliyor. Vatandaşlar ise Behice Yıldız İşçimenler Ünsal kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? sorularını araştırmaya başladı. Hayatı ve biyografisi!

Behice Yıldız İşçimenler Ünsal'ın kim olduğu ve aslen nereli olduğu gündemde yer alan sorular arasında. Adını sıklıkla duyduğumuz isim hakkında Behice Yıldız İşçimenler Ünsal kimdir? Kaç yaşında, aslen nereli? soruları aratıldı. Detaylar...

BEHİCE YILDIZ İŞÇİMENLER ÜNSAL KİMDİR?

Dokuz Eylül Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun olan Ünsal, Uluslararası İşletmecilik bölümünde yüksek lisans yaptı. İş kadını olan Behice Yıldız, çeşitli ticaret ve sanayi meslek odaları, sağlık ve eğitim vakıflarında kurucu üyesidir. İngilizce ve Almanca bilmektedir. Ünsal evli ve iki çocuk sahibidir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...