Umutlar başka bahara

Umutlar başka bahara

BASKETBOL Haberleri

THY Avrupa Ligi'nde sonunculuktan kurtulamayan F.Bahçe Ülker ve Beşiktaş, bu haftaki mağlubiyetlerle lige havlu attı.

Top 16 turunda ilk galibiyetini Khimki karşısında alan F.Bahçe Ülker, grupta ilk 4 sıra için çekiştiği Olimpiakos'a 82-71 kaybederek çeyrek final umutlarını matematik hesaplarına bıraktı. 6 haftası geride kalan ligde henüz tek galibiyeti bulunan sarı-lacivertlileri sırasıyla Beşiktaş, Bercelona, Siena, Maccabi, Caja Laboral, Khimki, Olimpiakos ve Beşiktaş maçları bekliyor.


SATO ATILINCA MAÇ BİTTİ
Olimpiakos mağlubiyetini Sato'nun oyundan atılmasına bağlayan F.Bahçe Ülker Antrenörü Simone Pianigiani, "Maç bizim açımızdan Sato'nun diskalifiye olmasıyla bitti. Ne zaman ve nerede alacağımızı bilmediğim büyük bir galibiyet arıyoruz" diye konuştu. Sahasında Maccabi'den 22 sayı (55-77) fark yiyen Beşiktaş ise ikinci turda "Sıfır" çekerken, Koç Erman Kunter, "Bu seviyedeki maçlar için zamana ihtiyacımız var" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...