Uçan adam Ross

Uçan adam Ross

BASKETBOL Haberleri

Toronto Rapters'ın yıldızı Terrence Ross müthiş smaçlarıyla NBA All-Star 2013'ün şampiyonu oldu



EVANS UNVANI KAYBETTİ

NBA All-Star Haftasonu etkinliğinde yetenek yarışmaları nefesleri kesti. Merakla beklenen smaç yarışması''nda Toronto Raptors'dan Terrence Ross ve geçen senenin şampiyonu Utah Jazz'lı Jeremy Evans finale yükseldi. Ross, takım arkadaşının panyanın kenarına çarptırarak attığı pası havada yakalayıp 360 derece dönerek yaptığı ve bir çocuğun üzerinden zıplarken topu havada bacağının arasından geçirdiği smaçlar ile oylarının yüzde 58'ini aldı ve NBA'in yeni smaç şampiyonu oldu.

3 SAYI KRALI KYRIE IRVING
Houston'da düzenlenen NBA All-Star Haftasonu etkinliklerinin 3 sayı yarışmasında ipi göğüsleyen isim Cleveland Caveliers'ın bu sezon ilk kez All-Star seçilen gardı Kyrie Irving oldu. İlk turda toplanabilecek 30 puandan 18'ini alarak, finale yükselen Irving, San Antonio Spurs'lü Matt Bonner'ın, 20 puanına karşılık finalde 23 puan toplayarak yarışmayı kazandı.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...